Kancelarija za energetski menadžment opštine Vrbas - eevrbas.org

JP''Direkcija za izgradnju'' Vrbas uvela standard za menadžment energijom u skladu sa ISO 50001: 2011

Nakon više meseci pripreme, JP "Direkcija za izgradnju" iz Vrbasa  je uspostavila sistem menadžmenta energijom u skladu sa standardom  ISO 50001:2011, SRPS EN ISO 50001:2012.

U ovom preduzeću, nedavno je izvršena sertifikaciona provera Sistema menadžmenta energijom prema zahtevima standarda ISO 50001:2011. Kontrolu je izvršila renomirana sertifikaciona kuća LRQA – Lloyd’s Register d.o.o. Beograd. Proces sertifikacije je uspešno završen, tako da je potvrđeno da je JP "Direkcija za izgradnju" usaglasila svoje poslovne procese sa međunarodno priznatim standardom.

"Direkcija za izgradnju" Vrbas je jedno od malobraojnih  javnih preduzeća u Republici Srbiji a i u bližem međunarodnom okruženju koje je dobilo ovaj sertifikat. Kancelarija za energetski menadžment opštine Vrbas je nadležna za uspostavljanje sistema energetskog menadžmenta te je sticanejm ovog prestižnog standarda još jednom potvrdila svoju lidersku poziciju u svojoj branši.

Vladimir Simić, predstavnik preduzeća LRQA – Lloyd’s Register , koji je obavio sertifikacionu proveru, naglasio je da veoma zadovoljan stručnim kadrom JP "Direkcije za izgradnju" i načinom njihovog poslovanja, kao i spremnošću da prihvate i neke novine i poboljšanja u poslovanju, koje donosi dobijeni standard. Ovim putem, još jednom se potvrdilo, da poslovno rukovodstvo JP"Direkcija za izgradnju" Vrbas teži stalnom poboljšanju kvaliteta svojih usluga.

 

Postavite pitanje

Ako imate pitanja u vezi uštede energije, energetski efikasne gradnje, obnovljivih izvora energije i sl. popunite obrazac za upit, a opštinski energetski menadžment će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Energetski konsalting

Kancelarija za energetski menadžment opštine Vrbas u okviru svojih usluga građanima opštine Vrbas pruža konsultantske usluge o gradnji i rekonstrukciji objekata prema principima energetske efikasnosti. 
OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE

U koji vid obnovljivih izvora energije bi najpre investirali?

211
Solarterm
102
Geotermalna
96
Solarne energane
46
Energija vetra
40
Energija vode
34
Fotovoltaik
33
Biogorivo
22
Biogas
1 glas
MERE UNAPREĐENJA EE

Koju biste meru unapređenja energetske efikasnosti prvo primenili u svom domaćinstvu?

332
Poboljšanje toplotne izolacije objekta
109
Zamena stolarije
74
Ugradnja solarnih panela
36
Zamena klasičnih sijalica sa vlaknom energetski efikanim sijalicama
36
Zamena energenta uz upotrebu visoko efikasnih kotlova za grejanje objekta
28
Zamena starih električnih uređaja sa novim visoke efikasnosti
1 glas

Kontakt

  • KEM
  • Opština Vrbas
 
Adresa KEM Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Srbija
 
email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Adresa OPŠTINA VRBAS
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Srbija
 
email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

EE POOL mreža

EE pool EE pool
EE pool Knaufinsulation
EE pool URSA
Vaillant Srbija  

 

EE Info tačka

U kancelariji opštinskog energetskog menadžmenta formirana je EE info tačka gde se građani mogu informisati o energetskoj efikasnosti, doći do što više kvalitetnih informacija, kako bi gradili/renovirali svoje objekte na energetski efikasan način, te što efikasnije koristili energiju u domaćinstvu.
KEM Vrbas Info Tačka