Energy Management Office of the Municipality of Vrbas - eevrbas.org

KEM na tribini “Politička klima – od lokalnog do globalnog’’

                                                                                     

KEM na tribini “Politička klima – od lokalnog do globalnog’’

Nedeljnik Vreme i fondacija Hajnrih Bel 25. Novembra 2015. u  15 časova, u press centru UNS-a, Knez Mihailova 6/III,Beograd organizovali su tribinu:

 

"Politička klima - od lokalnog do globalnog"

 

Nakon višegodišnje saradnje i izveštavanja u oblasti životne sredine i održivog razvoja, tokom prethodne dve sezone, Nedeljnik Vreme i fondacija Hajnrih Bel  pokrenuli su serijal "Politička klima" koji je osvetlio problem globalnog zagrevanja iz raznih uglova.

Nakon što se, tokom ove jeseni, u četiri nastavka, "Politička klima" bavila odnosom lokalnog i globalnog u suočavanju sa klimatskim promenama, tribina će osvetlili ovaj problem na gradskom, nacionalnom, evropskom i svetskom nivou, razmatrajući različite nivoe upravljanja.

Tribina je organiyovana samo dve nedelje pre istorijskog skupa zakazanog u Parizu gde se početkom decembra odvija redovan godišnji skup potpisnica Okvirne konvencije o klimatskim promenama (UNFCCC), a na kojoj se očekuje usvajanje novog efikasnog i, mnogi se nadaju, pravno obavezujućeg dogovora, kako bi se klimatske promene zaustavile, a srednji rast globalne temperature zadržao ispod 2 stepana Celzijusa.

Na poziv fondacije Hajnrih Bel Kancelarija za energetski menadžment opštine Vrbas je učestvovala na tribini zajedno sa predstavnicima Nedeljnjika VREME, BOŠ, Koalicija 27, Organica Serbia.

 

Contact

  • EMO
  • Municipality of Vrbas
 
Adresa EMO Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Serbia
 
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Adresa Municipality of Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Serbia
 
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

EE POOL

EE pool EE pool
EE pool Knaufinsulation
EE pool URSA

 

EE Info point

U kancelariji opštinskog energetskog menadžmenta formirana je EE info tačka gde se građani mogu informisati o energetskoj efikasnosti, doći do što više kvalitetnih informacija, kako bi gradili/renovirali svoje objekte na energetski efikasan način, te što efikasnije koristili energiju u domaćinstvu.
KEM Vrbas Info Tačka