Energy Management Office of the Municipality of Vrbas - eevrbas.org

U okviru GIZ-ovog projekta "Energetska efikasnost u zgradarstvu" izvršena procena stanja enegetskog menadžmenta u opštini Vrbas

U okviru GIZ-ovog projekta  "Energetska efikasnost u zgradarstvu", Project Assistent Jasmina Dimitrijević ispred DCG- Development Consulting Group je posetila  opštinu Vrbas u ponedeljak 24. 06. 2013.godine 

Tema sastanka je bila Procena stanja Energetskog menadžmenta i priprema planova za SEAP.

 Na sastanku je popunjena anketa u vezi trenutnog stanja po pitanju energetskog menadžmenta, pružene sve adekvatne i tražene unformacije o dosada urađenim poslovima i planiranim daljim aktivnostima i projektima. Sastanku je pored predstavnika Kancelarije za energetski menadžment opštine Vrbas prisustvovao i član opštinskog veća zadužen za energetiku Goran Pejović.

Ispitivanje stanja energetskog menadžmenta u Srbiji sprovodi se u sklopu projekta Energetska efikasnost u zgradarstvu, koji finasira GIZ, u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština.

 

Contact

  • EMO
  • Municipality of Vrbas
 
Adresa EMO Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Serbia
 
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Adresa Municipality of Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Serbia
 
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

EE POOL

EE pool EE pool
EE pool Knaufinsulation
EE pool URSA

 

EE Info point

U kancelariji opštinskog energetskog menadžmenta formirana je EE info tačka gde se građani mogu informisati o energetskoj efikasnosti, doći do što više kvalitetnih informacija, kako bi gradili/renovirali svoje objekte na energetski efikasan način, te što efikasnije koristili energiju u domaćinstvu.
KEM Vrbas Info Tačka